Go to Top

Kompletni završni radovi

Gips-kartonski radovi

Gips-kartonski radovi vrsta su radova kojima je moguće uspostaviti novu i preoblikovati već postojeću namjenu prostora.

Jednostavnost i kvaliteta materijala omogućava prilagodbu namjene ili samog izgleda prostora uz visok stupanj estetike i funkcionalnosti.

Korištenjem kvalitetnih materijala za suhomontažnu gradnju postavljamo i montiramo spuštene stropove, pregradne zidove i obloge zidova, štukature i bordure te izrađujemo različite detalje u skladu sa postavljenim željama i ciljevima (grede, stupovi i slično).

Gradimo nova i adaptiramo postojeća potkrovlja.

Soboslikarsko-ličilački radovi

Soboslikarsko-ličilački radovi naša su osnovna djelatnost.

DSC09515

Uz obradu i pripremu starih podloga, ovisno o prethodno upotrebljenim materijalima i tehnikama obrade, vršimo vanjska ličenja pročelja objekata te unutranjih prostorija poludisperznim i disperznim bojama (akrilnim, silikatnim ili silikonskim), uključujući i sve potrebne predradnje, već ovisno o namjeni prostorija.

Uz dekorativnu obradu unutrašnjih zidova, moguć je i izbor ljepljenja svih vrsta dekorativnih tapeta te obrada, kako drvenih (lakiranje novih drvenih podloga akrilnim, uljanim, nitro ili poliuretanskim lakovima te obrada i lakiranje starih podloga) tako i betonskih podloga (ličenje betonskih zidova, podova, lesonita i svih ostalih materijala odgovarajućim bojama).

Uslugu sanacije drvenih podloga, kao i završnu fazu lakiranja stolarskih elemenata, vršimo u našoj radionici te dovozimo na gradilište kao gotov proizvod.

Sanacijom te primjenom obrade problematičnih podloga, kao i adaptacijom, moguće je postići spektar željenih efekata kao krajnji rezultat. 

U svim fazama rada pružamo stručne savjete i kontrolu tehnologa.

Podopolagački radovi

Prije polaganja i ugradnje pripremamo i izrađujemo podloge te suhe estrihe, već ovisno o materijalu koji se ugrađuje.

Potom, ovisno o namjeni prostora polažemo i ugrađujemo klasične i egzotične parkete, lamel parkete, laminate, PVC podove, tepisone, keramiku (keramička podna i zidna opločenja), kamen, industrijske podove.

Građevinska stolarija

Ugrađujemo i adaptiramo građevinsku stolariju drvene, PVC i aluminijske prozore i vrata.

Od PVC i aluminijske stolarije izrađujemo ljetne vrtove uz mogućnost zatvaranja i ostakljivanja balkonskih i drugih, za to pogodnih, prostora.